People,

A munkaerő kölcsönzés szerepe a gyors megtalálásában

0
megosztás

Ha a szakképzett munkaerő megtalálásának a kihívásaival küzd, akkor érdemes látni, hogy ezzel nincs egyedül. Persze ez sovány vigasz tudjuk, de azért mégis mutat valamit. A munkaerőhiány az utóbbi időben a címlapokra került, és a munkaerő kölcsönzésnek rendkívül fontos szerepe van ebben az időben.

Sokan a meghosszabbított munkanélküli segélyt okolják a megjelent szakemberhiányért, mások a gyermekgondozást és a segélyek hiányát. A kutatások ezt nem támasztják alá. Ehelyett felbukkan egy másik elmélet: ez a minőségről szól, nem a mennyiségről. A munkaerő kölcsönzés pedig pont abban tud segíteni, hogy megtalálja ezeket a megbízható szakembereket és közvetíti a munkájukat.

Ez egy óriási értékű dolog lehet az építőiparban, a gyártásban és más kereskedelmi iparágakban is. A képzett munkaerő megtalálásának leggyorsabb módja egyszerű: munkaerő kölcsönzés. Persze fontos kihangsúlyozni a pozícióknak a magas színvonalát, a fejlődési és előrelépési lehetőségeket, a munka és a magánélet kivételes egyensúlyát, valamint a nem csak versenyképes, de kiváló fizetést. Ekkor lehet még inkább sikerrel járni a munkaerő kölcsönzéssel összefogva.

Az építőiparban a vállalkozók túlnyomó többsége azt állítja, hogy közepes vagy magas nehézségekbe ütközik a képzett munkaerő megtalálásakor, és több mint egyharmaduk visszautasítja a munkát. A munkaadók abban az irigylésre méltó helyzetben találják magukat, hogy több munkájuk van, mint amennyit reálisan elbírnak és ez nem módja a vállalkozás növekedésének vagy fenntartásának.

Ilyenkor egy első és kritikus lépés a képzett munkaerő toborzása, amelyben a munkaerő kölcsönzés rengeteget tud segíteni.