Home,

A műanyag ablak új generációja, amely egy alumíniumos hatást képes megjeleníteni

0
megosztás

Az aluplast bemutatta az „aludecet” – a stílus ihlette, a következő generációs alumínium felületeket a műanyag ablakokhoz és ajtókhoz. A felületet innovatív, karcálló szemcsézettséggel tervezték és fejlesztették ki, homokmatt tapintással porszórt alumíniumból, hogy fokozzák a stílushányadost és átalakítsák a fóliázási technológiát.

Az aludec azt ígéri, hogy ez a gyártmány a műanyag ablak minden előnyét kínálja, csak az alumínium ablakok megjelenésével. Az új generációs felület könnyen laminálható számos színű műanyag ablakprofilra.

A porszórt alumínium megjelenését és érzetét mutató aludec-et egy különösen finom, de kompakt strukturált felület teszi különlegessé. Ez a tulajdonság ideálissá teszi kül- és beltéri használatra. Az ilyen műanyag ablak egyik legfontosabb tulajdonsága, hogy innovatív karcálló szemcsézettséggel rendelkezik, és hatékonyan ellenáll a mechanikai igénybevételnek is. Mindezek a tulajdonságok lehetővé teszik a nem megfelelő, akár enyhén súroló hatású tisztítószerek használatát anélkül, hogy a felületet károsítaná.

A műanyag ablak olyan bevonattal rendelkezik, amely ellenáll a kemény vegyszereknek, beleértve a graffitit is. A bevonat a felületet is könnyen tisztíthatóvá teszi. A tisztításhoz elegendő víz és enyhe mosószer. A nem megfelelő tisztítószerek, sőt az oldószert tartalmazó anyagok sem károsítják a felületét. Mivel a felület kiválóan ellenáll a mechanikai igénybevételnek, így még évekig tartó durva és kemény használat után is tökéletes felület marad.